Getuigenissen

"Kristof heeft onze camerabewaking en videofoon perfect geplaatst. Correcte offerte, goede uitleg, zeer nette afwerking. Je bent hier aan het goede adres!"
Alarmsysteem Oost Vlaanderen

"Super tevreden over de installatie van onze alarminstallatie! Kristof is een echte vakman, die alles met veel kennis van zaken afstelt op maat van de klant.
Hij neemt zijn tijd om alles tot in de puntjes af te werken, veel uitleg te geven en, zoals in ons geval, daar bovenop nog eens een originele en efficiënte technische oplossing te vinden voor een specifieke vraag die wij hadden in verband met de koppeling van de automatisatie van de rolluiken."

Alles wordt perfect uitgevoerd en uitgelegd. Echt een top Service! Ook de dienst na verkoop is top! Er wordt altijd geprobeerd om je zo snel mogelijk te helpen.
"Goede service, duidelijke uitleg, denkt mee over de mogelijkheden, zeer tevreden!"
"Uitgebreide uitleg gekregen, van verschillende mogelijkheden voor beveiliging van de woning. Gekozen voor alarm. Goede prijs en gebruiksvriendelijk. Correcte plaatsing, aandacht voor netheid, stiptheid. Een aanrader voor wie op zoek is naar een alarmsysteem."
"Wat een passie en kennis heeft Kristof voor en van zijn vak! Dit vind je niet vaak meer. Een correcte offerte en uitvoering! Voor elk probleempje of vraag heeft hij een oplossing en een duidelijk antwoord. Héél goede uitleg gekregen. Kortom, niet gewoon tevreden van Dv Security maar SUPER tevreden!! Een echte aanrader!!"
Dankjewel voor de top service en de nette afwerking. Een zeer duidelijke uitleg van de installatie m.a.w. een echte aanrader
"Firma die weet waar ze mee bezig is. Werkt heel proper af. Top ! Echt een aanrader!"
Camera en alarm Zomergem Lievegem
"Goede service en professionele afwerking."

"Van begin tot einde een professionele aanpak.
De werken zijn vakkundig uitgevoerd.
Het contact is aangenaam en vriendelijk."

Pages