Getuigenissen

Uitgebreide uitleg gekregen, van verschillende mogelijkheden voor beveiliging van de woning. Gekozen voor alarm. Goede prijs en gebruiksvriendelijk. Correcte plaatsing, aandacht voor netheid, stiptheid. Een aanrader voor wie op zoek is naar een alarmsysteem .
Goede service, antwoord ook zeer vlug en is eerlijk over de prijs. Het alarmsysteem zelf zijn we zeer tevreden van, gebruiksvriendelijk en mooie afwerking.
Dankjewel voor de top service en de nette afwerking. Een zeer duidelijke uitleg van de installatie m.a.w. een echte aanrader

"Na meerdere interventies van andere partijen, herstelde Dv Security onze videofonie probleemloos"

Dv Security nam het onderhoud van ons alarm over. Dv Security loste ons probleem in een oogwenk op. Dankjewel hiervoor! Vakkennis ten top. Onderhoudsbeurt verloopt zeer grondig. Wij zijn zeer tevreden!
Installatie van ons alarmsysteem was vlekkeloos, en alles netjes opgeruimd achteraf. Mooie grondige uitleg gekregen over de werking en goede service achteraf.

"Zeer tevreden over de verzorgde plaatsing"

Man met kennis van zaken; zoekt mee naar oplossingen zonder aan zijn portemonnee te denken. Doet wat best is voor de klant. Aanrader!
Dv Security bracht de brandbeveiliging van onze kamer woningen helemaal in orde, en dit zonder kap en breekwerk aan ons geliefd gebouw. Super tevreden over het geleverd werk!

"Prima service na verkoop"

Pages