Getuigenissen

"Onze camerabewaking werd vakkundig geïnstalleerd"

"We appreciëren het persoonlijk contact en de vlotte dienstverlening"

"Wat een passie en kennis heeft Kristof voor en van zijn vak! Dit vind je niet vaak meer. Een correcte offerte en uitvoering! Voor elk probleempje of vraag heeft hij een oplossing en een duidelijk antwoord. Héél goede uitleg gekregen. Kortom, niet gewoon tevreden van Dv Security maar SUPER tevreden!! Een echte aanrader!!"
"Kristof heeft onze camerabewaking en videofoon perfect geplaatst. Correcte offerte, goede uitleg, zeer nette afwerking. Je bent hier aan het goede adres!"

"Zeer tevreden over de verzorgde plaatsing"

Videofoon bewakingscamera Lievegem
"Zeer goede en eerlijke service! Prijs/kwaliteit uitstekend. Kristof kent zijn stiel en zorgt voor de geknipte oplossing!"
Camerabewaking Waarschoot Lievegem Sleidinge
"Heel vlotte samenwerking gehad met Kristof. Hij is iemand die met veel passie en perfectionisme zijn alarmsysteem aan de man brengt en komt installeren. De correcte prijs van zijn offerte komt overeen met de factuur."
Branddetectie brandbeveiliging Gent
"Zeer tevreden over de geplaatste branddetectie! Het was geen eenvoudige situatie, maar Kristof zocht naar oplossingen voor elk probleem dat opdook. Bovendien werkt hij zeer verzorgd, proper, en heeft hij ook oog voor de esthetiek."

"Van begin tot einde een professionele aanpak.
De werken zijn vakkundig uitgevoerd.
Het contact is aangenaam en vriendelijk."

Alarmsysteem Oost Vlaanderen

"Super tevreden over de installatie van onze alarminstallatie! Kristof is een echte vakman, die alles met veel kennis van zaken afstelt op maat van de klant.
Hij neemt zijn tijd om alles tot in de puntjes af te werken, veel uitleg te geven en, zoals in ons geval, daar bovenop nog eens een originele en efficiënte technische oplossing te vinden voor een specifieke vraag die wij hadden in verband met de koppeling van de automatisatie van de rolluiken."

"Kristof heeft van bij de eerste kennismaking (voor de offerte) een positieve indruk nagelaten. Goed gedocumenteerd, vb. van camera’s enz.. had hij bij zich. De opstelling bekeken waarbij ik reeds inzage kreeg hoe de beelden er zouden uitzien. Perfect. Na goedkeuring van de offerte werd er onmiddellijk een datum van installatie afgesproken. Deze is correct, professioneel en keurig uitgevoerd op het afgesproken tijdstip. De software werd op diverse apparaten geïnstalleerd en werkt perfect. Hij gaf uitvoerig de nodige uitleg. Samengevat Kristof kent zijn job, werkt met degelijke hardware en is correct in alles. Doe zo verder."

Pages