Camerabewaking

Video opnames met haarfijn beeld

Hou een oogje in het zeil waar u ook bent.

Dv Security camerabewaking

Dv Security camerabewaking

De troeven van camerabewaking:

Preventie: Zichtbare bewakingscamera’s werken afschrikkend, een mogelijke dader staakt zijn plannen of gaat naar een doelwit zonder camerabewaking omdat daar de pakkans kleiner is.

Controle: Live of opgenomen beelden bekijken via smartphone, tablet of pc van waar u ook bent.

Signalering: Ontvang meldingen bij bewegingsdetectie van personen of voertuigen.

Verificatie: Ontvangt u een alarmmelding van uw alarmsysteem, dan kan u aan de hand van de beelden vaststellen of het wel degelijk te wijten is aan een inbraak of ongeoorloofde toegang.

Bewijskracht: Vaststelling van de feiten (inbraak / diefstal / vandalisme), zorgt voor onweerlegbaar bewijs. Ook verzekeringstechnisch wordt de bewijskracht van schade en diefstal ontegensprekelijk.

Camerabewaking, een zinvol instrument in beveiliging!

Dv Security levert en onderhoudt camerabewakingssystemen voor particulier en bedrijven.

Expertise

De correcte plaatsing en keuze van beveiligingscamera's vergt ervaring en expertise. Deze kunnen wij als erkend professional met onze jaren ervaring bieden.

Dit resulteert in duidelijke beelden voor identificatie.

State of the art

De evolutie in camerabewaking is enorm, we gaan er prat op steeds de meest innovatieve en high tech producten op de markt toe te passen.

Onze camera's beschikken standaard over intelligente bewegingsdetectie met persoons- en voertuigherkenning. Deze elimineren valse bewegingsmeldingen door bv. lichtreflecties, wind en regen.

Ontvang meldigen bij daadwerkelijke bewegingen.

Verzorgde plaatsing

We hebben steeds aandacht voor een verzorgde plaatsing, zonder zichtbare kabels. Naargelang de gevel maken we in overleg de keuze tussen een witte of zwarte behuizing, zodat de camera geen afbreuk doet aan uw gevel of facade.

Verder staan we u bij in het in orde brengen van alle wettelijke verplichtingen.

Volgens uw wensen

We bieden systemen aan voor groot en klein. Van één enkele camera voor particulier, tot uitgebreide systemen met 128 camera's voor bedrijven en winkels. 

Persoonlijke aanpak

Uw project van A tot Z, van eerste gesprek tot finale installatie, door dezelfde vakman behandeld. De inschattingswerken, plannen en uitvoering worden door dezelfde persoon behartigd en deze geeft bij oplevering een uitgebreide uitleg. U kunt nadien ook altijd bij diezelfde persoon terecht voor vragen over of onderhoud aan uw systeem.

Bij Dv Security altijd een persoonlijke service!

 

Dv Security is een vergunde beveiligingsonderneming voor camerasystemen
vergunningsnummer Binnenlandze Zaken 0791.449.526

Onze andere diensten

Inbraakbeveiliging op maat

Brandbeveiliging op maat

Zie wie er aan de deur staat