dvsecurity alarmsystemen

Alarmsystemen

Inbraakbeveiliging op maat

Onze alarmsystemen bieden een complete oplossing tegen inbraak, brand en noodgevallen.

Alarmsystemen Evergem

Alarmsystemen Evergem

U mag de beste sloten en voornemens hebben: 
Een alarmsysteem is een onontbeerlijk element voor een complete beveiligingsstrategie.

Elektronische inbraakbeveiliging staat in voor detectie en alarmering. Zonder een alarmsysteem ontbreekt het verwittigingsaspect en na het overwinnen van uw mechanische beveiliging kunnen inbrekers zorgeloos hun gang gaan. Een alarmsysteem zorgt daarbij nog voor een ontradend/afschrikkend effect en vergroot de pakkans aanzienlijk. En U geniet van gemoedsrust.

Dv Security levert en onderhoudt inbraakalarmsystemen voor woningen, appartementen en bedrijven.

Inbraakbeveiliging op maat

Inbraakbeveiliging is maatwerk. We komen langs ter plaatse en maken een uitgebreide en doordachte studie. Op basis van deze studie en uw wensen maken we een gepaste offerte op. We geven ook advies omtrent de organisatorische maatregelen die u kan treffen, alsook hebben we aandacht voor de fysieke beveiliging (hang en sluitwerk van ramen en deuren).

Dit resulteert in een uitstekende beveiliging tegen inbraak.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop, we zorgen ervoor dat het systeem steeds makkelijk is in gebruik. U kan rekenen op een verzorgde plaatsing, nauwgezet geïnstalleerd en met een uitgebreide uitleg.

Verder staan we u bij in het in orde brengen van de wettelijke verplichtingen.

Kwaliteit

We plaatsen al meerdere jaren Satel Integra centrales. Kwalitatief en zeer degelijk materiaal met INCERT gekeurde componenten. Ook het uitzicht van de componenten speelt een rol. We zorgen ervoor dat de geplaatste componenten geen afbreuk doen aan uw interieur/exterieur.

Bedieningsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid; van een klassiek klavier tot een touchscreen; bediening met badges, afstandsbediening of smartphone. Zo kan u via een applicatie op uw smartphone of tablet zelf ook het alarmsysteem eenvoudig beheren en bedienen. Ontvang meldingen wanneer iemand de woning verlaat of thuiskomt, of als er een spanningsuitval is.

Indien gewenst verbinden we het alarmsysteem met de meldkamer voor een 24/7 opvolging door operatoren die reageren in geval van een alarm. 

Ook voor bestaande woning hebben we kwalitatieve draadloze systemen zodat er geen nood is aan kap of breek werk.

Persoonlijke aanpak

Uw project van A tot Z, van eerste gesprek tot finale installatie, door dezelfde vakman behandeld. De inschattingswerken, plannen en uitvoering worden door dezelfde persoon behartigd en deze geeft bij oplevering een uitgebreide uitleg en demonstratie. U kunt nadien ook altijd bij diezelfde persoon terecht voor vragen over of onderhoud aan uw systeem.

Bij Dv Security altijd een persoonlijke service!

 

 

 

Dv Security is een vergunde beveiligingsonderneming voor alarmsystemen.
Vergunningsnummer Binnenlandze Zaken 0791.449.526

Onze andere diensten

Video opnames met haarfijn beeld

Brandbeveiliging op maat

Zie wie er aan de deur staat